Tykkää painike body

10.3.2017

Suomeen houkutellaan lisää pakolaisia

Näin Kela markkinoi Suomen mainiota sosiaaliturvaa ympäri maailman jopa 12 eri kielellä. Sivujen kävijämäärä on kasvanut moneen miljoonaan. Ulkomaalaisia sivustolla vierailee yli puolet. Onko tässä mitään järkeä houkutella heitä tänne?
Kielivalikoimasta löytyy mm. somali, turkki, persia, arabia, venäjä jne.
Kuinka helppoa onkaan ääriainesten piiloutua turvapaikanhakijoitten joukkoon kun maahantuloon ei tarvita passia eikä viisumia.
EU:n rajavalvontavirasto Frontex on jo pitkään ollut huolissaan tästä ongelmasta.
Aiheesta uutisoi Iltasanomat.

Sosiaaliturva on luotu meitä suomalaisia varten eikä ulkomaalaisia varten. Tässä tulkitaan tarkoitushakuisesti Suomen perustuslakia täysin väärin. Suomen perustuslaki koskee Suomen kansalaisia. Muilla mailla on omansa.
Jos sosiaaliturvajärjestelmä olisi luotu myös ulkomaalaisia varten siitä olisi laissa varmasti myös mainittu. Lain henki on täysin selvä. Siinä tarkoitetaan Suomen kansaa ja heidän oikeuksiaan.

Suomessa on 100.000 suomalaista pitkäaikaisköyhää ja 20.000 on viikottain leipäjonossa.




Nyt sitten tänne houkutellaan lisää väkeä!?
Hoidetaan ensin omat asiamme kuntoon ja sitten muut jos rahkeet riittää.

Turvapaikanhakijoista suuren ongelman muodostavat myös ne jolle ei ole myönnetty turvapaikkaa ja joiden tulisi välittömästi poistua maasta. He eivät siis ole enää turvapaikanhakijoita vaan laittomasti maassa.

Kunnioitus Suomen lainsäädäntöä kohtaa on kadonnut jopa kirkolta joka on asettunut näitten laittomasti maassa oleskelevien puoles­ta­pu­hu­jaksi ja joissain seurakunnissa ryhtyi jopa piilot­te­le­maan heitä. Tällaisilla toimilla kirkko kyseenalaisti viranomaisten päätökset. Sisäministeriö onkin suivaantunut kirkon puuttumisesta asiaan.

Kuntia on ohjeistettu nyt niin, että laittomasti maassa oleskeleville turvataan oikeus vält­tä­mät­tö­mään toimeentuloon ja huolenpitoon. Käytännössä tämä tarkoittaa myös ilmaista asumista. Saako tätä meistä kukaan? Suomessa oli asunnottomia kanta­suo­ma­laisia viime vuonna 7500 henkilöä. Ulko­maa­lai­selle laittomasti maassa oleskelevalle pitää järjestää asunto mutta kanta­suo­ma­laiset on unohdettu. Uskomattoman hölmöä touhua! Kuntien perustehtäviä on pitää huolta omista kuntalaisista. Ulkomaalaiset onnenonkijat eivät kuulu tähän ryhmään.

Lisää aiheesta: